Sportsmassage​

Vi behandler skader og smerter med sportsmassage

Få en kompetent og smertelindrende behandling

Er du professionel sportsudøver, og har du problemer med en skade, der afholder dig fra at deltage i og udøve din sportsgren? Eller afholder smerter i muskler og led dig fra at leve dét aktive liv, du ønsker? Uanset om du er professionel udøver eller fritidsmotionist, så kan vi ved Sana Group ApS tilbyde dig en sportsmassage, der behandler dine skader og smerter.

Fra vores klinik i København Ø hjælper vores sportsmassør klienter fra hele hovedstadsområdet, herunder Østerbro og Hellerup. Leder du efter professionel hjælp til behandling af sportsskader her i området, er du derfor kommet til det helt rette sted.

Sportsmassage i kombination med kost og livsstil

Vi tilbyder en individuel og dybdegående sportsmassage, der behandler dér, hvor du har behov for det. Derfor tager vi indledningsvist også en grundig snak med dig om, hvad det præcist er, du har brug for at få behandlet. Vi kan eksempelvis tilbyde en unik massage med Sana CBD-massageolie, der fungerer særligt godt, hvis du har problemer med store smerter.

Vi har derudover tilknyttet en medarbejder i klinikken, der i mange år har arbejdet med kost og velvære. Vi kan derfor også tilbyde dig vejledning i, hvilken rolle din kost har, og hvordan du med den rette kost kan holde en fantastisk form og få den atletiske krop, du ønsker.

Kontakt os
​for at få en tid

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller vil du allerede nu booke en tid til en sportsmassage? Kontakt os i dag, og fortæl os om, hvad vi skal hjælpe dig med. Så kan du også høre mere om vores priser, og vi kan fortælle dig om, hvordan vores behandling kan hjælpe dig godt tilbage på banen igen.

logo

Vi er dedikerede til at hjælpe dig på vejen mod en bedre sundhed og livskvalitet. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at opnå din optimale trivsel.

Services

Produktfremvisning