Spirituel coaching​

Spirituel Vejledning 1:1

Divine Soul Blueprint Reading + Clearing: Soul Realignment Session

Få din Soul Profile - find ud af hvad dit energicenter er, samt hvilken sjælegruppe du

stammer fra. Når du kender dig selv på sjælsplan, kan du lettere navigere i livet og træffe de positive og rigtige valg for dig selv ud fra din unikke Divine Self expression.

Lær om nuværende og tidligere livs negative karmiske mønstre der begrænser dig i din nuværende livssituation og få en energetisk clearing der løsner op for blokaderne så du kan begynde at tage positive handlinger igen ud fra din Divine Self expression.

+ En energetisk clearing af dit hjem, da det er et vibrationelt match for os, derfor renser vi dit hjem for eventuelle blokader.

Jeg anbefaler altid at starte med denne, da enhver form for læsning og coaching der

tilbydes, vil henvise til den du er på sjælsplan, samt de blokader og begrænsninger du har med.

+ 3 x Bonusser til Divine Soul Blueprint Reading + Clearing:

  1. Soul Specialization (værdi: 699,-)
  2. Connection to Higher Self (værdi: 639,-)
  3. The Primary Life Lesson (værdi: 699,-)

​BONUS 1: Soul Specialization fortæller dig, hvordan du specifikt kan bruge energiarbejde til at påvirke og ændre din fysiske realitet og alt hvad det indebærer: din krop, dine relationer og omstændigheder. Det fortæller dig, hvordan din sjæl udtrykker dens multi-dimensionelle natur, når den bevæger sig fra den ene dimension til den anden.

Soul Specialization reading giver dig en klar forståelse af din egen multi-dimensionalitet ogspirituelle natur, så du kan blive bevidst omkring den og opleve den, også under din inkarnation her på jorden. Den hjælper dig med at forbinde dig til dit Højere Selv (Higher Self), og de højere dimensioner.​

BONUS 2: Connection to Higher Self (Forbindelse til dit Højere Selv)

Dit Højere Selv er vores højeste dimensionelle aspekt, som vi har kendskab til. Det er her, vores intuition og indre vejledning kommer fra. Når vi er forbundet til vores Højere Selv, er vi bevidste om at vi er et spirituelt væsen i en fysisk krop, og vi vil have en dybere forståelse af os selv, der overgår det rent intellektuelle aspekt af vores menneskehed. Vi forbinder os til vores Højere Selv både bevidst og ubevidst. Under denne session finder du ud af hvor forbundet du er.

BONUS 3: The Primary Life Lesson (Din Største Livslektion)

Sjælen bliver ikke inkarneret på jorden som i en skole, hvor den “skal lære” noget. Den

kommer dog med en række blokader, begrænsninger og negative karmiske mønstre, som vi selv har valgt. Disse negative karmiske mønstre giver os tilbøjelighed til at tage negative valg i vores liv i dag, og dermed fortsætte mønsteret. Det er disse tendenser til negative valg, der er vores “livslektier”.

I denne session får du at vide, hvad din primære og største livslektie er.

Samlet pris for alle ovenstående sessioner, inkluderer 2 x 60 min* 1:1 til en pris á

Pris: 3699,- (Inkluderer bonusser værdi: 2037,-) *Ex. Min forberedelsestid til sessionerne på 120 min.​

Kontakt os og book tid til en behandling ved kosmetolog her

Vi er tilgængelige for at hjælpe dig med at booke en tid til en behandling hos vores kosmetolog. Hvis du er interesseret i at lære mere om vores forskellige behandlingsmetoder og tilgang, er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores klinik. Hvis du allerede nu ønsker at planlægge en tid til din kosmetiske behandling, er vi klar til at give dig og din hud den bedste pleje.

logo

Vi er dedikerede til at hjælpe dig på vejen mod en bedre sundhed og livskvalitet. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at opnå din optimale trivsel.

Services

Produktfremvisning